Døgnvagt​

Åbningstider / Døgnservice

Døgnvagten kan kontaktes i perioden:

Mandag - torsdag fra

kl. 15.30 - 07.30​

Fredag - mandag fra

kl. 15.00 - 07.30​

Døgnvagt: 28 44 34 80

Sikring

GMI’s moderne sikrings system medfører hurtigt en præventiv effekt der kraftigt nedsætter risikoen for indbrud på grund af den sikkerhedsmæssige effekt, som både private husstande og erhvervsejendomme efterspørger og får med GMI’s sikrings system.

Med den nyeste teknologi på markedet samt det helt nye alarm- og sikrings teknologi, kan GMI i samarbejde med førende leverandører i sikkerhedsbranchen tilbyde kunderne en kvalitets sikkerhedsløsning til en yderst konkurrencedygtig pris med bedste kvalitet.

Med vores sikring og alarm systemer sikrer vi effektivt dine værdier og skaber tryghed. Vi løser alle dine sikringsopgaver indenfor tyverisikring, overvågning, adgangskontrol og brandalarmeringsanlæg m.m..

En stor del af opgaverne består af sikkerhedsinstallationer i København. GMI er sikkerheds godkendt og har etableret en 24 timers døgnbemandet vagtordning i København.

Rådgivende og specialister

Firmaet samarbejder med rådgivende ingeniører og sikkerhed konsulenter i København, som har særligt kendskab inden for sikring og er sikkerheds godkendte.

Tilpasning

Firmaet tilbyder specielle løsninger af sikring som tilpasses både teknisk og arkitekttonisk de enkelte opgaver, som løses i "totalentreprise" i nøje samarbejde med kundens sikrings forespørgsler.

Port trafik kontrol ”FADINI”

GMI international tilbyder "port trafik kontrol" , fra det italienske ”FADINI, med flot italiensk design og det nyeste og bedste sikrings teknologi på markedet. Det drejer sig om et omfattende sortiment, hvor der er specielt fokus på:

  • Portkontrol (adgangskontrol)
  • Pullerter (faste hæve/sænke, hydraulisk)

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GMI El & Sikring ApS // Vester Voldgade 90, 1552 København V // Telefon: 33 33 86 01 // Døgnvagt: 28 44 3480 // CVR: 36939761 // E-mail: flemming@gammelmont.dk