Døgnvagt​

Åbningstider / Døgnservice

Døgnvagten kan kontaktes i perioden:

Mandag - torsdag fra

kl. 15.30 - 07.30​

Fredag - mandag fra

kl. 15.00 - 07.30​

Døgnvagt: 28 44 34 80

Elektriker i København med den bedste erfaring

Arbejdstid:

Mandag-Torsdag: 07.00-15.00

Fredag: 07.00-14.30

GMI er meget stolte over at kunne tilbyde det bedste Danmark har at byde på, af kompetente elektrikere i København. Hver elektriker i firmaet er set igennem i sømmene, under ansættelsen. Ansættelsen kræver et pænt gennemsnit under elektriker uddannelsen og hvad vigtigere er, skal vores elektriker være mere end kompetente, høflige, smilende og forberedte til dagens arbejdes indsats i København.

Vi har stort fokus på efter- uddannelse af vores elektriker, blandt andet deltagelse i relevante elektriker kurser, egen import af ny technologi, og samarbejde med flere udenlandske og danske firmaer samt dialog med sikringsstyrelsen i København.

Vi arbejder konstant på at videreudvikle vores elektriker i København, for at være på forkant med den sidste nye teknik, vedrørende energibesparelser, LED belysning og sikring mm..

Vi vil gerne skabe en attraktiv arbejdsplads for elektriker i København, gennem positive og engagerede medarbejdere for at drive en lønsom virksomhed som vores kunder er glade for og gerne vil bruge igen.

GMI er medlem af ”DA”, og er som følge heraf, er vi forpligtet til at overholde de danske og internationale regler og aftaler omkring sikkerhed og arbejdsforhold, løn m.m..

Firmaet har en velfungerende sikkerhedsgruppe der afholder ugentlige møder i København, hvor hele firmaet deltager. På disse møder bliver der endvidere introduceret ny teknik og lovstof for elektriker og medarbejderne. Udover dette sender vi jævnligt vores elektriker på forskellige kurser og udstillinger så de kan hente det sidste nye hjem til firmaet.

GMI’s elektriker har tavshedspligt i forhold som vedrører firmaets kunder.

Hvis i mangler information om en individuel elektriker, er i velkommende til at tage kontakt til firma telefon 

33 33 86 01

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GMI El & Sikring ApS // Vester Voldgade 90, 1552 København V // Telefon: 33 33 86 01 // Døgnvagt: 28 44 3480 // CVR: 36939761 // E-mail: flemming@gammelmont.dk