Døgnvagt​

Åbningstider / Døgnservice

Døgnvagten kan kontaktes i perioden:

Mandag - torsdag fra

kl. 15.30 - 07.30​

Fredag - mandag fra

kl. 15.00 - 07.30​

Døgnvagt: 28 44 34 80

El Installatør i København

GMI har en velfungerende stab bestående af tekniker, montører, el installatører og arbejdsmænd i København, som i over 20 år har udført installationsarbejde for diverse offentlige kunder i København og omegn, som f.eks.

Autoriserede el installatør af erhvervs- og privatmarkedet

GMI tilbyder et bredt udvalg af løsninger og services inden for el installationer til både erhvervs- og privatmarkedet i København. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede el installatør løsninger til aftalt tid, kvalitet og pris.

Vi har kompetencerne og kapaciteten til meget store og komplekse installationer i København, og vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af brancher og private. Vi opfylder alle kundens behov, og tilbyder gerne alt fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer.

Vi besidder en høj faglig stolthed og vi arbejder for at løse alle typer opgaver kompetent, effektivt og i bedste kvalitet. Vores el installatør går ikke før opgaven er løst.

Der sker en løbende udvikling inden for el-området, bl.a. i forbindelse med miljørigtige og energibesparende installationer. Med vores fokus på fremtidssikrede og professionelle løsninger vil vi også være det i fremtiden.

GMI er medlem af ”DA”, og er som følge heraf, er vi forpligtet til at overholde de danske og internationale regler og aftaler omkring sikkerhed og arbejdsforhold, løn m.m..

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GMI El & Sikring ApS // Vester Voldgade 90, 1552 København V // Telefon: 33 33 86 01 // Døgnvagt: 28 44 3480 // CVR: 36939761 // E-mail: flemming@gammelmont.dk