Døgnvagt​

Åbningstider / Døgnservice

Døgnvagten kan kontaktes i perioden:

Mandag - torsdag fra

kl. 15.30 - 07.30​

Fredag - mandag fra

kl. 15.00 - 07.30​

Døgnvagt: 28 44 34 80

Belysning og lamper i København

Uanset om det er design, kvalitet, æstetik, økonomi eller lavt energiforbrug, der betyder mest, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige belysnings løsning med lamper.

GMI har en stor erfaring inden for belysning i København og internationalt. Vi er i stand til at finde den bedste og billigste løsning i lamper.

Vi rådgive gerne om lys installationer og arbejder sammen med branchens bedste leverandører af lamper, om at kunne tilbyde de bedste produkter indenfor belysning og lamper.

Vi holder os hele tiden opdateret omkring det nyeste indenfor belysning og lamper. Vi sender blandt andet ansatte på kurser i udlandet for at kunne følge med i udviklingen. I samarbejde med el konsulenter og el installatører m.m. har vi mulighed for at eksperimentere med de nyeste løsninger inden for LED belysning og lamper i København.

Samtidig har det givet os mulighed for at opfinde nye løsninger, som kan give store energibesparelser, unik høj lysstyrke og flot lys gengivelse, som er ligeså gode, hvis ikke bedre end de gode gamle lys muligheder vi havde før i tiden.

Energioptimering med de rette lamper og belysning​​

Der findes i dag store besparelser i energioptimering inden for belysning og lamper i København. Mange virksomheder er uvidende omkring hvilke muligheder de har og er ikke opmærksomme på det enorme potentiale for besparelse og kvalitet.

Energioptimering er både godt for miljøet og bundlinjen. Der kan opnås store energi besparelser, og oftest er de tjent hjem i løbet af meget kort tid.

Samtidig giver et energiprojekt også en række andre fordele, da f.eks. ny energivenlig belysning ofte giver bedre komfort og produktivitet på arbejdspladsen. Samtidig kan det påvirke virksomhedens konkurrence evne positivt gennem en grønnere profil.​

Custom made special belysning og lamper​​

Vores speciale er custom made LED belysning og lamper i nye, såvel som eksisterende lamper.

Vi kommer også gerne ud, og rådgiver / projekterer dine belysnings projekter.​

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GMI El & Sikring ApS // Vester Voldgade 90, 1552 København V // Telefon: 33 33 86 01 // Døgnvagt: 28 44 3480 // CVR: 36939761 // E-mail: flemming@gammelmont.dk